Detinguts durant la fugida per robar 10.000 euros a La Maquinista

0

La Guàrdia Urbana ha detingut quatre persones per robar una bossa amb documetació i 10.000 euros a La Maquinista

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut quatre persones per robar una bossa amb 10.000 euros dins i documentació d’una persona d’origen xinès al centre comercial la Maquinista de Barcelona, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Dos agents de la Unitat Territorial del districte de Sant Andreu de Barcelona, en el qual es troba el centre comercial, van veure un vehicle fent “maniobres estranyes i molt brusques”, segons el comunicat.

Van observar tres dones apropant-se al cotxe amb diverses borses “i una actitud molt nerviosa, mirant enrere constantment” fins que van entrar al cotxe, que va arrencar ràpidament i es va allunyar del centre comercial.

Els policies els van seguir fins al carrer Ciudad d’Asunción on, juntament amb dues patrulles més de suport, van comprovar que els quatre integrants del cotxe portaven una bossa amb els diners i la documentació d’una altra persona.

Els ocupants del vehicle van confessar que havien robat la borsa al centre comercial i els policies van esbrinar que formaven part d’una banda organitzada que havia seguit el propietari de la bossa des de Badalona (Barcelona) fins a la Maquinista.

La Guàrdia Urbana va detenir els lladres i va contactar amb la víctima a qui, després de confirmar que era el propietari dels diners, l’hi va lliurar.