Incendi

Els Mossos d’Esquadra han detingut ‘in fraganti’ quatre menors d’edat com a presumptes autors de 30 incendis provocats en diferents punts de Cerdanyola del Vallès.

Segons ha informat la Generalitat, els sinistres van començar a finals de juny quan els agents van detectar diversos incendis provocats en diferents punts de la ciutat en els quals els autors cremaven contenidors, vehicles, vegetació i matolls situats al voltant d’edificis habitats.

Els Mossos van arribar a registrar fins a deu incendis en una nit i els danys provocats pel foc en les instal·lacions o propietats afectades han superat els 150.000 euros.

Per localitzar els autors es va activar un dispositiu nocturn coordinat entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Cerdanyola del Vallès. Els agents es van adonar que els responsables eren un grup de joves, menors d’edat, que acostumaven a actuar i desplaçar-se en grup.

La detenció es va produir el dijous 11 d’agost quan els agents van localitzar els joves al voltant d’un xiprer que cremava, amb múltiples encenedors i altres efectes que es poden usar com a accelerants del foc.

La Fiscalia de Menors va ser informada dels fets i s’ha fet càrrec dels detinguts.