Detinguts per vendre cocaïna des d’un kebab i distribuir-la al costat d’un col·legi

0
cocaïna
El material decomissat en l'operatiu. Foto: @mossoscat

Els Mossos han detingut tres persones a Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà) i han decomissat més de mig quilo de cocaïna i 4.810 euros 

 

Una unitat dels Mossos d’Esquadra va detenir, dijous passat, tres persones acusades de vendre cocaïna des d’un ‘kebab’ i d’un domicili i distribuir-la a tocar d’un centre escolar, segons informa avui el Diari de Girona. Dues de les persones arrestades, veïnes de Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà), han ingressat a presó per un presumpte delicte contra la salut pública.

En l’operatiu, els Mossos van decomissar més de mig quilo de cocaïna, 4.810 euros en efectiu i diversos telèfons mòbils. La investigació, conduïda des de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, es va iniciar el novembre passat, quan van tenir indicis de que en un establiment ‘kebab’ de la població es traficava amb droga.

La unitat, a més de comprovar la venta a l’establiment, també van veure que es distribuïa la droga al costat d’una escola de Sant Feliu de Guíxols. Els Mossos van trobar durant la detenció 70 paperines de cocaïna per a la venda, 480 grams de cocaïna i 86 grams en roca, informa el diari.