Detinguts per robar porcs, missals i joies a Lleida i Tarragona

0

Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes de 33, 29 i 20 anys, de nacionalitat romanesa com a presumptes autors de cinc robatoris en pobles de Lleida i Tarragona

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre els dies 10 i 12 de maig tres homes de 33, 29 i 20 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Vila-seca (Tarragonès), Bellpuig (Urgell) i Algerri com a presumptes autors de cinc robatoris en pobles de Lleida i Tarragona en els quals es van endur porcs, missals i joies, entre altres objectes.

El 10 de maig els agents van localitzar a Bellpuig un home que buscaven a petició dels jutjats dins d’un cotxe amb dos homes més en un vehicle en el qual hi havia un joier, dos missals, un martell amb restes de sang, un ganivet, tornavisos, llums frontals i una cadena gruixuda.

Els tres homes van fugir quan van veure els agents i van aconseguir detenir a qui buscaven i relacionar-los tots amb un robatori ocorregut unes hores abans en una casa d’Algerri i amb un altre robatori amb força, comès la nit anterior en una granja de Belianes, on els lladres van sacrificar i es van endur tres porcs.

Els investigadors van escorcollar el domicili del detingut i van trobar un congelador horitzontal ple de carn de porc i diverses joies de dubtosa procedència.

L’endemà els Mossos van localitzar i van detenir un dels dos fugitius, un jove de 20 anys i veí d’Algerri, per la presumpta implicació en el robatori d’Algerri i el 12 de maig van localitzar a Vila-seca, el tercer implicat en els dos robatoris, un home que havia estat investigat per robatoris en magatzems rurals i segones residències de Vinaixa i Arbeca.

En tots aquests robatoris, els lladres trencaven les portes o arrencaven les reixes estirant d’aquestes amb cordes lligades a un vehicle i una vegada dins de la instal·lació, sostreien eines, electrodomèstics, objectes de decoració, parament de la llar, roba i menjar.

Dos dels detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar al jutjat de Cervera i el tercer detingut ha ingressat a la presó.