Deus Ex: Mankind Divided mostra un nou tràiler

  0

  Eidos dóna detalls sobre l’esperada història de Deus Ex: Mankind Divided

  La saga Deus Ex va rebre una nova empenta amb el títol de 2011, una de les grans sorpreses de l’any, motiu pel qual Deus Ex: Mankind Divided és tan esperat. Parlem d’un ‘shooter’ estratègic d’estètica ‘cyberpunk’ emmarcat dins un món on la biologia i la robòtica es donen la mà. Un context on la gent amb modificacions és vista com un perill, tal com demostra el tràiler sobre aquestes línies que acaba de publicar Eidos Montréal.

  En aquesta ocasió es pot veure un protagonista, Adam Jensen, més avançat tecnològicament. La quantitat de ‘gadgets’ i utensilis dels quals disposa el converteixen en un autèntic arsenal bípede. Seguint la línia marcada per l’anterior títol, Deus Ex: Mankind Divided ofereix múltiples possibilitats d’afrontar cada repte. El jugador pot optar per ser sigil·lós, però també convertir-se en una letal amenaça per la resta.

  Adam Jensen comptarà amb un extens arbre d’habilitats disponibles a mida que s’obté experiència, un ventall que tal com s’observa al clip serà més divers que mai. Però l’amenaça també serà més gran, amb uns enemics preparats per fer front als augmentats, que disposaran dels seus propis robots per acabar amb nosaltres.

  Deus Ex_MD1
  Captura intrajoc de Deus Ex: Mankind Divided

  Un joc amb força contingut extra

  Deus Ex: Mankind Divided arribarà amb dues edicions especials força sucoses. La primera l’obtindran els usuaris que reservin el joc als respectius establiments inclosos en la promoció; coneguda com la Day One Edition, arribarà als consumidors amb una missió extra, llibres digitals i una mostra de la banda sonora. L’edició col·leccionista inclourà, a més a més, un llibre d’il·lustracions de Titan Books, una figura d’Adam Jensen i una carcassa especial.

  El joc arribarà al mercat el 23 de febrer de 2016 i estarà disponible a les principals plataformes: PS4, Xbox One i PC. També s’espera un autèntic espectacle gràfic, Deus Ex: Mankind Divided estrenarà un nou motor, el Dawn Engine, dissenyat específicament pel joc; tot el tràiler es mou amb el desplegament visual del joc, no hi ha imatges CGI. Vist el resultat, hi ha motius per confiar-hi.

  Deus Ex_MD2
  Adam Jensen, el protagonista