Dimiteix el primer tinent d’alcalde de Viladecans pel cas Inipro

0

El primer tinent d’alcalde socialista de Viladecans, Joaquin Guerrero, ha presentat la seva dimissió després de quedar en llibertat provisional

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Viladecans, Joaquin Guerrero, ha presentat la seva dimissió al PSC local després d’aconseguir la llibertat provisional pel cas Inipro. La formació socialista ha declarat que els motius eren de “caràcter personal” i no per seguir en qualitat d’investigat.

El fins ara primer tinent d’alcalde ha declarat que renuncia al seu càrrec amb “l’objectiu de no perjudicar la imatge del PSC de Viladecans, així com l’acció del govern municipal”. Joaquin Guerrero està sent investigat per pressumptes delictes d’alteració de subhastes en concursos públics i de tràfic d’influències, igual que d’altres ajuntaments socialistes.

Joaquin Guerrero va ser detingut el dimecres passat en una operació que formava part del cas Inipro i que va incloure també un registre a l’Àrea d’Economia de l’Ajuntament, on es van requisar quatre expedients adminsitratius relacionats amb contractacions amb l’empresa Inipro. Fins que no se celebri el proper Congrés del PSC, la formació local estarà dirigida per una comissió gestora.