VIDEO - Dimitrov perd cap, partit i raqueta - Diari Catala
El número 29 del rànquing ATP va pagar la seva frustració amb les raquetes | FOTO: Europa Press

El búlgar Grigor Dimitrov tanca la seva derrota al torneig d’Istambul trencant la seva tercera raqueta del partit i perdent un joc per mala conducta

Una manera ben original de perdre un partit i una falta de respecte a tothom present a la pista. El tennista Grigor Dimitrov, número 29 del rànquing de la ATP, no va poder contenir els nervis quan anava perdent la final del torneig d’Istambul davant Diego Schwartzman, i després de trencar la seva tercera raqueta del xoc va rebre la tercera amonestació per mala conducta, essent sancionat amb un joc en contra que certificava la seva derrota.

El búlgar va guanyar el primer parcial per 7-6 i liderava el segon per 5-2, però l’argentí va ser capaç de remuntar i després de tancar la segona mànega al tie-break (6-7) va aprofitar els problemes físics del seu rival per situar-se amb 0-5 al set definitiu. Dimitrov, que ja s’havia deixat portar per la desesperació i havia trencat dues raquetes, va decidir finalitzar el duel per la via ràpida i va trencar-ne una tercera, rebent un tercer ‘warning’ que es castiga amb un joc en contra.

Al final, 7-6, 6-7 i 0-6 per a Schwartzman, que va aconseguir el seu primer títol ATP i va excusar el seu company, del que va dir que “al vestuari m’ha felicitat a mi i a tot el meu equip, es va portar molt bé més enllà del que es va veure a les càmeres”. El propi Dimitrov va encarregar-se de demanar disculpes a través de les xarxes socials, lamentant el seu comportament i reiterant la felicitació al jove campió.

D’aquesta manera va posar punt i final al matx Grigor Dimitrov.