L’empresari xinès es converteix en el nou màxim mandatari de l’entitat blanc-i-blava amb més del 99% dels vots

19.22 hores: Adolf Rousaud: “El primer objectiu era no portar el club a la seva liquidació. En segon lloc, dotar totes les provisions que els auditors recomanaven per presentar un informe net. En tercer lloc, garantir la reputació i la credibilitat del club davant la societat, institucions, socis… ”.

19.21 hores: Adolf Rousaud: “Rastar ha invertit, a hores d’ara, 136 milions d’euros en el club”.

19.19 hores: Adolf Rousaud: “La situació era crítica. Havíem de salvar l’entitat. Mantenir-se a Primera Divisió era bàsic”.

19.12 hores: Amb el 99’97% dels vots a favor, 0’01% abstencions i el 0’02% de vots en blanc, s’aproven els primers dos blocs de la JGAE del RCD Espanyol.

18.55 hores: 229 accionistes del RCD Espanyol assisteixen a la Junta General Extraordinària d’Accionistes i també hi ha 431 representats. És el 83’65% del capital.

18.51 hores: S’atura la Junta General d’Accionistes pera què els accionistes exerceixin el seu dret a vot.

18.41 hores: Ramon Robert: “Volem promocionar  la marca de l’Espanyol i el RCDE Stadium. Amb el naming right i l’explotació dels espais”.

18.39 hores: Ramon Robert: “Volem formar jugadors a Àsia. Que la gent se senti orgulla del nostre model”.

18.36 hores: Ramon Robert: “Volem ser cada cop més ‘pericos’. I, els que ja ho som, ajudar els que arribin. Volem dir que som de l’Espanyol amb el cap ben alt”.

18.35 hores: Ramon Robert: “Farem remodelacions a la ‘Dani Jarque’. Millorarem les instal·lacions”.

18.31 hores: Ramon Robert: “Buscarem el jugador franquícia, però hem de ser nosaltres els que el generem”.

18.29 hores: Ramon Robert: “Volem que el nostre planter sigui referent mundial, que la gent vulgui aprendre de nosaltres”.

18.27 hores: Ramon Robert: “Per a la temporada vinent tenim un objectiu d’ingressos de 70 milions d’euros. L’any 2020 han de ser de 125 milions i deute zero”.

18.26 hores: Ramon Robert: “El nostre objectiu esportiu és el top 8. No patir. Mantenir-nos allà. Com? Internacionalització del club, disputar competicions europees, creixement de la massa social, autosuficiència econòmica i model esportiu propi”.

18.25 hores: Ramon Robert: “Fins ara l’objectiu era la permanència. Pels drets televisius i una sèrie de raons. L’Espanyol 2020 és un pla estratègic basat en cinc palanques”.

18.23 hores: Ramon Robert: “Un cop hem refinançat els deutes, podem assegurar un futur amb garanties. Amb solvència”.

18.22 hores: Ramon Robert: “Sempre hem dit que no hi ha viabilitat esportiva sense la financera. Vam dur a terme una auditoria per obtenir una foto real del club. Estem aquí per fer una ampliació de capital”.

18.19 hores: Chen Yansheng: “Tenim la missió de convertir aquest club en el millor d’Espanya”.

18.18 hores: Chen Yansheng: “En el futur accelerarem per signar més jugadors competents i carismàtics. Estem en evolució i millora constant. Si tots treballem junts, aquest club té un futur brillant. Necessito el vostre suport”.

18.14 hores: Chen Yansheng: “Espero que podem prendre totes les decisions legalment, i aconseguir els vols per prendre les decisions en el futur”.

18.12 hores: Comença la Junta General d’Accionistes que ha de ratificar Chen Yansheng com a president del club i aprovar l’ampliació de capital.