El RCD Espanyol presenta Quique Sánchez Flores com el nou entrenador per les pròximes tres temporades

13:18 hores. Fins aquí la roda de premsa de presentació de Quique Sánchez Flores com a nou entrenador del RCD Espanyol per les properes tres temporades.

13:15 hores. Quique Sánchez Flores: “Serem ambiciosos a l’hora d’imaginar. Després ja veurem on arribem. Això sí, volem un equip sòlid”.

13:14 hores. Quique Sánchez Flores: “El Leicester és un mal exemple pels equips que parteixen de zero. No és el que succeeix habitualment en el món del futbol”.

13:12 hores. Quique Sánchez Flores: “L’esperit de Jarque és el que ens ha de guiar en el futur”.

13:08 hores. Quique Sánchez Flores: “Volem jugadors que s’identifiquin i sentin seu el projecte. Aquesta és la nostra exigència”.

13:07 hores. Quique Sánchez Flores: “El que més m’agrada d’aquest projecte és que jugadors que ni he entrenat em truquen per saber quines possibilitats tenen de vestir la samarreta de l’Espanyol”.

13:06 hores. Quique Sánchez Flores: “Vull donar les gràcies a Galca i a Sergio. Entre els dos van sumar els punts necessaris per mantenir l’Espanyol a Primera Divisió. Això ara és un projecte nou, que vol fer coses diferents. Volem una altra sintonia”.

13:05 hores. Quique Sánchez Flores: “Comptarem amb una bona part de la plantilla actual. Però, evidentment, hi haurà altes i baixes”.

13:03 hores. Quique Sánchez Flores: “Fins als cinc anys vaig viure a Barcelona, perquè el meu pare va jugar amb el Sabadell. Conec la ciutat, la qual és magnífica”.

13:01 hores. Quique Sánchez Flores: “A l’afició de l’Espanyol només puc dir-li que treballarem per a ells. El seu paper és fonamental”.

13:01 hores. Ángel Gómez: “Els jugadors que faran la pretemporada amb el primer equip encara no ho saben ni ells. Un cop els hi diem, ho anunciarem”.

13:00 hores. Ramon Robert: “És un contracte de tres anys amb una clàusula de rescissió de quatre anys. Això dóna seguretat al projecte”.

12:59 hores. Quique Sánchez Flores: “De la pretemporada només tenim tancada la gira a Sudàfrica”.

12:57 hores. Quique Sánchez Flores: “Aquest és un repte molt important. L’Espanyol és un equip històric. Marañón, Molinos, Solsona… tinc memòria històrica i l’Espanyol reuneix les característiques idònies amb una magnífica afició”.

12:55 hores. Quique Sánchez Flores: “Partim d’una estructura pràcticament des de zero. Tenim la llibertat per construir. Tinc moltes ganes de començar. M’agraden els reptes com aquest. M’agrada que els equips canviïn i tinguin la motivació de ser els que eren. Això em va seduir per signar amb l’Espanyol”.

12:54 hores. Quique Sánchez Flores: “Creixerem si pensem en nosaltres mateixos. Sense distraccions. Sense comparacions. És fonamental. Amb l’Atlético de Madrid va ser capaços de fer-ho”.

12:52 hores. Quique Sánchez Flores: “Si aconseguim un objectiu i ens creiem el que estem fent, em de pensa més enllà. No podem aturar els nostres objectius. Sempre voldrem més”.

12:50 hores. Quique Sánchez Flores: “Aquesta pretemporada hem de fer molt bé les coses. Els futbolistes són els protagonistes. Ells desenvolupen les nostres idees. El que més em preocupa ara mateix és això”.

12:47 hores. Quique Sánchez Flores: “El president volia conèixer el meu estil, la meva metodologia. Els objectius del club són els meus objectius. El club vol estar entre els deu primers. Volem ser un conjunt sòlid i respectat”.

12:46 hores. Ramon Robert: “L’entrenador arriba amb un ontracte de tres anys. Aquí iniciem un nou projecte. Hi creiem. Espero que no siguin tres anys, si no molts més”.

12:45 hores. Ángel Gómez: “No desvetllarem encara els noms dels futbolistes del filial que faran la pretemporada amb el primer equip”.

12:44 hores. Quique Sánchez Flores: “Hem triat quatre jugadors del filial que vindran a fer la pretemporada amb nosaltres”.

12:43 hores. Quique Sánchez Flores: “La pressió va implícita amb aquesta professió. La pressió és l’exigència que un s’imposa. El més important, però, és fer passos sòlids i no en falç”.

12:42 hores. Quique Sánchez Flores: “M’agrada que les coses siguin hermètiques. Els clubs seriosos han de ser així, per això no hem anunciat amb quins jugadors no comptem”.

12:41 hores. Quique Sánchez Flores: “Sóc aquí perquè ens últims anys m’he mogut pel cor, i el cor m’ha dit que aquí podré ser feliç. El projecte que em van explicar crec que es el millor lloc per construir”.

12:40 hores. Quique Sánchez Flores: “Volem que les coses flueixin. Buscarem el millor per aquest club”.

12:39 hores. Quique Sánchez Flores: “Tenim les idees definides. Volem un equip equilibrat entre la defensa i l’atac. Però dependrà de la plantilla que confeccionem. Volem donar el millor d nosaltres a l’afició blanc-i-blava”.

12:38 hores. Quique Sánchez Flores: “Portem tres setmanes en les quals no hem parat de treballar. Volem encertar amb els fitxatges”.

12:37 hores. Quique Sánchez Flores: “Vull agrair la confiança depositada en mi. El compromís és fer quelcom especial. Vinc amb el compromís de fer gran aquest club”.

12:35 hores. Ángel Gómez: “Ens agrada la metodologia de treball d’aquest entrenador, el seu plantejament dels partit, la gestió del vestidor i la gestió de l’entorn”.

12:33 hores. Apareixen a la sala de premsa Xavi Salvatella (director de comunicació del club), Ramon Robert (conseller delegat), Quique Sánchez Flores (nou entrenador) i Ángel Gómez (director esportiu).