DiRT Ral·li Bundle gratis amb les targetes gràfiques Radeon R9 390 i R9 390X

  0
  DiRT Ral·li amb les targetes gràfiques d'AMD | Diari Català

  AMD regala l’última entrega del joc de conducció Dirt (antic Colin McRae) als compradors de les últimes Radeon R9 390.

  AMD va començar a regalar l’1 de novembre el AMD DiRT Ral·li Bundle amb les targetes gràfiques Radeon R9 390 i R9 390X, per a tots aquells que comprin una de les dues targetes gràfiques, rebrà un codi a bescanviar per una còpia gratuïta del joc DiRT Ral·li.

  El de regalar jocs per la compra de targetes gràfiques no és una cosa nova en AMD, porten ja uns quants anys realitzant promocions d’aquest tipus. L’últim bundle es llançarà directament amb les targetes gràfiques Radeon R9 390 i R9 390X i inclourà el joc DiRT Ral·li de manera gratuïta als que adquireixin qualsevol d’aquestes dues gràfiques en botigues col·laboradores.

  DiRT Rally és l’última entrega de la franquícia de jocs de conducció de Ral·li DiRT, continuació de la mítica saga Collin McRae. La promoció durarà fins a l’últim dia d’aquest any 2015, tot i que els codis es podran bescanviar fins a finals de gener del 2016

  DiRT Ral·li compta amb suport de les tecnologies CrossFire, GPU Particle Effects i Eyefinity d’AMD, oferint als jugadors més exigents un rendiment excepcional i una fluida.

  Pots obtenir més informació sobre el DiRT Ral·li Bundle d’AMD en el següent enlace.