Discussió entre C’s i ERC de L’Hospitalet al Twitter de DIARI CATALÀ

0
Ajuntament Hospitalet
Ple de l'ajuntament de L'Hospitalet | Foto: Flickr

Un vídeo publicat per Diari Català provoca intercanvi d’opinions sobre una moció municipal entre la formació taronja i la republicana

Les formacions de L’Hospitalet de Llobregat de Ciutadans i ERC han mantingut aquest dimecres una discussió a Twitter arran un vídeo publicat per Diari Català. Aquest diari es va fer ressò del fet curiós que Miguel García, portaveu de C’s a la localitat, es va equivocar al ple celebrat aquesta setmana al votar a favor d’una moció que demanava “un nou país lliure de corrupció”. Al vídeo es pot veure com García intenta canviar el sentit del seu vot argumentant que ell entenia per “un nou país” una reforma de l’Estat espanyol, malgrat, com li explica l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín (PSC), feia referència a un Estat català independent, senyalant que aquesta es la intenció del grup d’ERC.

Una vegada publicat aquest vídeo a Diari Català, des de Ciutadans van contestar la piulada del diari per deixar clar que no era un error del seu portaveu, ja que “l’únic Estat existent és Espanya”. Finalitzava la piulada C’s dient que “altres encara no ho saben”. Des de Diari Català es va reproduir aquesta piulada per mostrar als lectors la versió que C’s oferia d’aquest fet. Pocs minuts va trigar ERC en respondre a la formació ‘taronja’ argumentant que precisament pel fet que l’únic Estat sigui l’espanyol “demanem un nou país”.

 

 

La discussió es va estancar quan Ciutadans continuava defensant que l’únic Estat és l’espanyol mentre ERC seguia defensant que la moció, votada a favor pel portaveu de C’s, demanava “un nou estat”. “Para ti la perra gorda”, amb aquesta expressió des d’ERC van intentar posar fi a la discussió, mentre Ciutadans ho va acabar fent demanant a Esquerra més respecte “per als propis votants d’ERC”.

 

 

Per si encara algú no ha vist el vídeo de Miguel García argumentant el vot a favor d’un “nou país”, Diari Català el torna a publicar en aquest article.

 

 

Compartir
Article anteriorFelip VI acaba ronda de consultes buscant consens
Article següentL’atur baixa a Espanya fins el 20% segons la darrera EPA
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]