Pablo Iglesias i Albert Rivera s’enganxen a Twitter

0
twitter Albert Rivera Pablo Iglesias
Fotos: Europa Press

La sortida de presó d’Arnaldo Otegui ha provocat una discussió entre els líders de Podemos i Ciutadans a la coneguda xarxa social

 

Els darrers dies Twitter està sent utilitzat per partits polítics, diputats i esportistes per anunciar decisions importants o discutir públicament. La sortida d’Arnaldo Otegui de la presó aquest divendres ha provocat la darrera discussió mediàtica en aquesta xarxa social.

La conversa ha estat protagonitzada per Pablo Iglesias, líder de Podemos, qui ha celebrat la sortida d’Otegui com una “bona noticia per a la democràcia”. Albert Rivera, líder Ciutadans, ha donat resposta -sense mencionar directament a Iglesias-, argumentant que Otegui estava a la presó per pertànyer a una banda armada (no per “les seves idees”, com argumentava el líder ‘morat’). Acabava el seu ‘tuit’ recordant a Leopoldo López, líder opositor veneçolà.

Davant això, Iglesias ha tornat a respondre i ha provocat que fins i tot el número dos al Congrés per C’s, Juan Carlos Girauta, participés també a la conversa.