Disparen un policia del Vendrell en un robatori a casa seva

0

La víctima, un agent de la policia local del Vendrell, va rebre un tret a la cama quan intentava aturar l’assaltant, que va poder fugir del domicili

Un agent de la policia local del Vendrell va resultar ferit aquest dijous després d’intentar aturar un lladre que intentava robar a casa seva. Segons informacions d’El Periódico, els fets es van produir al voltant de les quatre de la matinada, quan la víctima es trobava al seu domicili a Albinyana (Tarragona) i va ser despertat per uns sorolls estranys. En descobrir l’assaltant l’home va intentar aturar-lo tirant-lo a terra, però després de caure el lladre va treure una pistola i va ferir-lo en una cama, aprofitant el moment per escapar.

La víctima va rebre una primera atenció a casa seva pels membres del SEM desplaçats al lloc dels fets, i posteriorment va ser traslladada a l’hospital del Vendrell, on continua ingressada i fora de perill. L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra a Tarragona ha obert una investigació per tractar d’identificar el sospitós o sospitosos, que s’enfrontarien a una acusació de robatori amb violència i intimidació.