Disponible el nou Audi R8 LMS

0
Disponible el nou Audi R8 LMS | Diari Català

Disponible el nou Audi R8 LMS | Diari Català

L’Audi R8 LMS parteix de 359.000 euros sense impostos

Durant el passat Saló de Ginebra Audi va mostrar al món el nou Audi R8 LMS 2016, el model de competició basat en el R8 de carrer i que té com a objectiu córrer en la categoria GT3. Aquell va ser el primer cop es deixava veure al públic, però al maig ja va participar a les 24 Hores de Nürburgring, aconseguint una important victòria i mostrant al món tot el seu potencial.

Doncs bé, L’Audi R8 LMS ja està disponible per tot aquell que vulgui comprar-lo i competir amb ell. Això sí, hauràs de pagar 359.000 euros per la versió normal ja que si vols una plus especial amb un major nivell de preparació, hauràs de deixar anar 40.000 euros més, i tot això sense impostos pel mig. La seva fabricació serà a la mateixa planta que el R8 de carrer, totalment lògic ja que comparteixen molts elements.

Com és normal, exteriorment l’Audi R8 LMS aporta una gran quantitat d’elements aerodinàmics per maximitzar el seu bon rendiment en competició, però el motor segueix sent el mateix de 5.2 litres V10 de 585 CV, això sí amb electrònica de carreres i una nova caixa de canvis de sis marxes creada especialment per a la competició.

El nou Audi R8 LMS va començar a fabricar-se el passat 21 de setembre i la marca preveu produir 45 unitats per tota la temporada 2016. De l’anterior generació de l’Audi R8 LMS es van fabricar 135 unitats entre els anys 2009 i 2014, per tant la xifra que es proposa Audi per al nou model és molt més superior que a l’antic. Veurem si els hi surten bé els càlculs a els alemanys.