Cronica jornada 18 Divisio d'Honor Masculina - Diari Catala
L'empat del CN Barcelona a Terrassa va ser un dels resultats que van afavorir al Quadis CN Mataró | FOTO: RFEN.es

Nou canvi a la tercera posició de la Divisió d’Honor Masculina amb un Quadis CN Mataró que es va veure beneficiat per les ensopegades dels seus rivals

Després de tres victòries consecutives el Quadis CN Mataró és el nou tercer classificat de la Divisió d’Honor Masculina. Tot i començar la jornada a la cinquena posició els homes de Beto Fernández van aprofitar l’empat del CN Barcelona davant del CN Terrassa i la pallissa de CN Atlètic Barceloneta a Real Canoe per avançar al seus rivals a la taula. A la part baixa, CE Mediterrani i CN Sant Andreu veuen apropar-se al CW Navarra després de les seves derrotes a casa contra el CN Sabadell i el CN Catalunya.

Les opcions del Quadis CN Mataró no eren tan remotes i ben aviat es van donar les condicions per a poder assaltar la tercera plaça. El CN Atlètic Barceloneta no va afluixar aquesta vegada en un partit que guanyava 8-3 al descans i que va acabar amb un marcador contundent (18-6); i no va donar cap opció a un Real Canoe que cau fins a la cinquena posició.

Els madrilenys veuen com també els avança el CN Barcelona, que va poder salvar un punt a la piscina d’un CN Terrassa que per segona setmana consecutiva va perdre el seu avantatge a l’últim període (10-10). Unes hores abans els mataronins ja havien complert amb la seva part, certificant una victòria sense brillantor a la seva visita al CN Sant Feliu, que continua sense sumar cap punt a la Divisió d’Honor Masculina (7-13).

El segon classificat, el CN Sabadell, va tornar amb una treballada victòria de la seva sortida a la piscina del CE Mediterrani (11-14) i va posar en problemes als barcelonins, que veuen amenaçada la seva plaça al play-off de la mateixa manera que ho fa el CN Sant Andreu. Els andreuencs van perdre contra un CN Catalunya que suma el primer triomf com a visitant (8-9), però més preocupant va ser la victòria del CW Navarra contra el Rubí (14-9), que el col·loca a tres punts de dels seus rivals, que estan empatats a 22 i són vuitè i setè respectivament.