Djokovic es pren la revenja a Madrid - Diari Catala
El tennista de Belgrado es torna a situar com el jugador amb més tornejos de categoria Masters 1000 | FOTO: REUTERS

Novak Djokovic es proclama campió del Mutua Madrid Open guanyant Andy Murray i es recupera de la derrota a Montecarlo certificant el seu 29è Masters 1000

Tot i que fa una setmana queia inesperadament al Masters 1000 de Montecarlo, Novak Djokovic no es deixa sorprendre dues vegades i després d’una bona setmana va culminar la seva progressió amb una victòria al Mutua Madrid Open. El balcànic va superar a la final Andy Murray (6-2, 3-6, 6-3), que tot i mostrar-se a un gran nivell va perdonar al serbi (2/10 en boles de break) i ho va acabar pagant. Massa concessions per al número ú del món, que va tancar el títol número 64 de la seva carrera.

Djokovic va saltar més concentrat a la pista Manolo Santana de La Caja Mágica i ben aviat va marcar territori en un primer set que va acabar amb dos breaks al seu favor. Murray no podia contrarestar el domini i la fluïdesa de cames del seu rival, i va haver de treure el seu millor repertori al servei per forçar el tercer parcial, on després d’un intercanvi de trencaments qui va fer el cop definitiu va ser el balcànic, sentenciant  el partit i enviant un avís a navegants davant la proximitat de Roland Garros.