Malgrat la derrota davant el Warriors (104-109) Ricky Rubio fa un doble doble. Pau Gasol aconsegueix el seu 37è de la temporada el dia del seu retorn

Després de perdre’s quatre partits per lesió, Pau Gasol ha tornat a les pistes per la porta gran. El pivot de Sant Boi, amb els 14 punts anotats i els 14 rebots, aconsegueix davant els Sacramento Kings el seu 37è doble doble de la temporada.

La victòria dels Chicago Bulls (109-102) és el segon partit de l’any en el qual Hoiberg compta amb el seu quintet de gala: Derrick Rose, Jimmy Butler, Mike Dunleavy, Taj Gibson i Pau Gasol. Amb el triomf, els Bulls mantenen l’última plaça de la Conferència Est que dóna accés a disputar els playoff.

Ricky Rubio, a l’alça

Tot i la derrota davant els Golden State Warriors, els Timberwolves de Ricky Rubio han plantat cara als actuals campions de l’NBA (104-109). ‘The Spanish Magician’ ha acabat el partit amb un doble doble, gràcies als 20 punts i les 11 assistències.

Amb un gris Stephen Curry sobre el parquet, Draymond Green ha liderat els seus amb els 24 punts aconseguits, els nou rebots capturats i les sis assistències repartides.