Doble victòria per Jaume Betriu a Campillos

0
Jaume Betriu: cada cop més aprop de ser campió d'Espanya d'Enduro
Jaume Betriu: cada cop més aprop de ser campió d'Espanya d'Enduro Foto: Enduromagazine
Jaume Betriu: cada cop més aprop de ser campió d'Espanya d'Enduro
Jaume Betriu: cada cop més aprop de ser campió d’Espanya d’Enduro Foto: Enduromagazine

Ahir es va celebrar la segona i última jornada del Campionat d’Espanya d’Enduro a Conca.

Dissabte, el lleidatà Jaume Betriu es va emportar la victòria clarament per cavant de Lorenzo Santolino i Oriol Mena.

Ahir però, les temperatures ja van ser diferents. Durant tot el dia la màxima va baixar i fins i tot va caure una pluja fina que va contrarestar amb la pols de dissabte. Tot i això, el d’Huqsvarna, es va mantenir macant el millor temps i posant-se al capdavant de la classificació Scratch i de la seva categoria.

El CDE Motorvientos va donar el tret de sortida als més de 120 participants del nacional.

Jaume Betriu cada cop s’acosta més el títol de campió d’Espanya. Tot i que el recorregut d’ahir va ser bastant dur, amb moltes pedres i trialeres, el pilot lleidatà va ser molt ràpid en totes les especials. Lorenzo Santolino va ser el seu màxim contrincant però no el va poder superar i finalment  va acabar tercer. Els catalans Oriol Mena i Kirian Mirabet van acabar tercer i cinquè respectivament.

Josep Garcia, que dissabte va partir una forta caiguda, va sortir ahir amb el handicap de no poder rodar en les especials. L’actual subcampió del Món va acabar tercer en E1 i setè en l’Scratch.

En relació a cada categoria: en Enduro1 va guanyar Lorenzo Santolino, en Enduro2 Jaume Betriu, en Enduro3 Jonathan Barragán, qui ja va marxar de Campillos amb el títol de campió d’Espanya de la categoria. En Júnior Open Ramón Quer, en Júnior 125 Sergi Casany, en Trofeu Nacional Júnior Enric Francisco, en Sènior B 2T Isaac Pons, en Sènior B 4T Juan Martínez, en Sènior C 2T David Gómez, en Sènior C 4T Jorge David Moreno, en Màster Vicente Soldevilla i en Fèmines Humi Palau.

Podi Júnior
Podi Júnior

La pròxima prova del Campionat d’Espanya d’Enduro es celebrarà a la localitat catalana d’Igualada els dies 7 i 8 de novembre.

Classifcacions aquí