L’autòpsia descarta que les lesions provoquessin la mort de la senyora que va aparèixer morta dijous en un domicili

L’autòpsia de la dona que dijous va morir al barri de Canyelles (Barcelona) ha conclòs que va morir per la ingesta de substàncies tòxiques i descarta completament que fos per les lesions que presentava i per les quals els Mossos d’Esquadra van detenir un home.

La investigació, que encapçala el jutjat d’instrucció 2 de Vilanova i la Gertrú, haurà ara de determinar si aquesta ingesta es va produir de manera voluntària o per intermediació d’un tercer, ha informat aquest divendres en un comunicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El jutjat d’instrucció, que aquest divendres ha rebut els resultats de l’autòpsia, manté la causa sota secret de sumari.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilanova i la Geltrú, per la seva presumpta relació amb la mort de la dona.

La víctima, trobada a l’interior d’un pis de Canyelles, tenia 37 anys, era de nacionalitat colombiana i el seu cadàver va aparèixer amb signes de violència, segons els Mossos d’Esquadra.