Centre comercial Splau! | Diari Catala
Centre comercial Splau! | FOTO: Acciona

Els Mossos d’Esquadra han denunciat la dona, de 52 anys, que s’ha emportat material electrònic del centre Splau! de Cornellà

Els Mossos d’Esquadra han denunciat una dona de 52 anys i veïna de L’Hospitalet de Llobregat per haver robat presumptament 23 productes electrònics, valorats en 1.000 euros, en una botiga del centre comercial Splau! de Cornellà de Llobregat.

En un comunicat aquest divendres, la policia catalana ha detallat que els fets van tenir lloc el passat 23 de març, quan els vigilants de seguretat d’una botiga de roba del centre comercial van alertar els Mossos que tenien retinguda la presumpta autora d’un furt.

La dona portava una bossa gran plena de productes electrònics com carregadors de ‘tablets’, auriculars, altaveus, bateries de mòbil i una afaitadora, sense cap factura que acredités la seva compra.

Els agents van comprovar que els objectes havien estat robats poc abans en una botiga d’electrònica, de manera que van decomissar els productes i van citar la dona en comissaria per declarar en presència del seu advocat.

La presumpta autora dels fets ha quedat en situació d’investigada per un delicte de furt a l’espera que la citi el jutge.