Una dona de Terrassa demana 13.000 euros per una caiguda… i el jutge la culpa a ella

0
Maps_carrer comerç Terrassa
Carrer Comerç, on va succeïr l'incident | Foto: Google Maps

Un jutge nega una indemnització per una caiguda argumentant que la dona creuava “per un lloc no adequat”

Un jutjat de Barcelona desestimen una demanda presentada per una dona contra l’Ajuntament egarenc en la qual reclamava més de 13.000 euros per una caiguda que va patir al carrer del Comerç. Explica Diari de Terrassa que la dona demanava aquesta indemnització en concepte de les lesions que es va produir quan va creuar aquest carrer.

En concret, el jutge culpa a la dona per no creuar per on havia de fer-ho. Segons la sentència, la dona va creuar per la calçada destinada als cotxes, on hi havia un tros en mal estat, just el que li va fer caure. L’argument de la sentència és que, a pocs metres, hi havia un pas de vianants, per on realment hauria d’haver creuat la demandant. A més, el jutge no troba causa entre els desperfectes de la calçada i els danys produïts per l’afectada.

“El defecte era fàcilment sortejable creuant pel pas de vianants”, considera la sentència que senyala que prop d’on va creuar la dona “hi ha dos passos de vianants”. No es descarta tampoc “una possible distracció” de la dona, “que caminava amb el seu marit i filla”, segons el jutge.