Donald Trump arrassa a Nevada i s’enfila com a candidat republicà

0

El multimilionari va aconseguir el 40% dels suports a les primàries de Nevada i es consolida com favorit del Partit Republicà

Les primàries de Nevada no han tingut cap misteri al Partit Republicà. El magnat novaiorquès, Donald Trump, ha tornat a vèncer aquest dimarts amb un dels marges més amplis respecte els seus competidors des de que van començar les primàries a inicis de febrer. Segons les dades oficials, Trump ha aconseguit el 42,1% dels vots, per davant de Marco Rubio, qui ha recollit el 24,9% dels suports. John Kasich, la sorpresa de les darreres primàries, no ha pogut superar el 3,8% dels suports a Nevada i sembla haver deixat escapar el seu ‘momentum’, terme amb el que es coneix el millor moment que viu un candidat.

Està clar que Marco Rubio i Ted Cruz es disputen la segona posició de les primàries republicanes en general, en especial després de la retirada de Jeb Bush, germà i fill d’ex presidents. El que sembla clar és que Trump té molta avantatge per afrontar el ‘superdimarts’, on podria quedar decidida l’elecció del candidat republicà a les eleccions de novembre.