Donen d’alta tres dels ferits de Freginals i identifiquen a deu víctimes

0
Freginals
Foto: Hospital Joan XXIII de Tarragona. Europa Press

De les deu víctimes mortals de l’accident de Freginals identificades, quatre són italianes, dos són alemanyes, una és uzbeka, una altra francesa, una altra d’Àustria i una altra de Romania

Tres persones que estaven hospitalitzades després de l’accident d’autocar a Freginals (Montsià) de diumenge han estat donades d’alta aquest dimarts, mentre que altres 20 segueixen ingressades i els forenses han identificat a 10 de les 13 víctimes mortals.

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha detallat en un comunicat que dos de les persones donades d’alta esatven hospitalitzades al Joan XXIII de Tarragona i que l’altra estava al Sant Joan de Reus, mentre que de la vintena que segueixen ingressades, dos pacients estan en estat crític – entre els quals hi ha el conductor -, tres estan greus i 15 menys greus.

De les deu víctimes mortals identificades, quatre són italianes, dos són alemanyes, una és uzbeka, una altra francesa, una altra d’Àustria i una altra de Romania, i tres d’elles han estat identificades mitjançant les empremtes dactilars, mentre que la resta ho han estat a través de la morfologia dental.

Els cossos de la noia romanesa i d’una de les italianes es lliuraran a les famílies en les pròximes hores, mentre que les restes de les altres vuit víctimes identificades ja s’han retirat del tanatori de Tortosa-Jesús.

Cossos per identificar

Professionals de l’Institut de Medicina Legal i Forense previsiblement confirmaran en les pròximes hores la identitat de les altres tres víctimes mortals que encara no s’han identificat, que probablement són tres noies també italianes, ha assenyalat la Conselleria.

La tarda d’aquest dimarts han arribat al tanatori les últimes famílies, que van començar a acudir diumenge i la presència de les quals ha facilitat les tasques d’identificació aportant informació com mostres d’ADN, radiografies dentals i empremtes digitals.