Dorna: “No entenem l’actitud agressiva de Márquez”

0
Declaracions de Dorna sobre Rossi-Màrquez | Diari Català
Màrquez i Rossi en una disputa
Declaracions de Dorna sobre Rossi-Màrquez | Diari Català
Màrquez i Rossi en una disputa

Javier Alonso, director general de Dorna, assegura que Rossi no va donar cap puntada

Ahir era el pare de Valentino Rossi qui carregava contra l’organització del Mundial per “permetre a Màrquez que arruïnés el Campionat del seu fill”, però ara és la pròpia organització (Dorna) qui culpa a Màrquez de tot l’embolic creat sobre el seu incident amb Rossi.

Javier Alonso, director general de Dorna Sports (propietària dels drets del Mundial de motociclisme) i un dels tres directors de cursa de MotoGP, ha assegurat que “no” consideren que l’italià Valentino Rossi donés una puntada a Marc Márquez durant la carrera de MotoGP del Gran Premi de Malàisia, i ha criticat que el català hagi sigut tant agressiu per la tercera posició, portant la situació “al límit”.

“Amb totes les imatges que hem vist, només apreciem que Valentino allarga la traçada per intentar treure a Márquez de pista, Marc gira la seva moto cap a la de Valentino, i llavors és quan Rossi es mou, però això no és una puntada. No entenem l’actitud agressiva de Márquez per la tercera posició”, va declarar Dorna en una entrevista a ‘El partido de las 12’ de la Cadena COPE.

A més, Dorna ha criticat l’actitud del de Cervera. “Marc no fa res il·legal però porta la situació a un límit que té poc sentit, i per això Rossi fa el que fa, encara que no és justificable”, explicava. Tot i així, no considera que Rossi hagués d’haver rebut una sanció més severa. “No creiem que la culpabilitat de Valentino comporti una sanció major”, va indicar.

El dirigent català de Dorna també va desmentir algunes informacions que parlen d’insults de Rossi cap a Márquez durant la compareixença davant Direcció de Cursa. “Jo vaig estar en tot moment a la reunió entre els dos pilots i no vaig escoltar en cap moment que Rossi cridés bastard a Màrquez. Els dos estaven tensos, això sí”, va subratllar.

Respecte a les crítiques de Jorge Lorenzo a la seva decisió, el dirigent de Dorna es va mostrar caut. “Lorenzo tindrà les seves raons per pensar que el Mundial està adulterat, entenc que pugui pensar que la sanció podria ser major”, va afirmar.

Finalment, considera que Rossi sí estarà a València, tot i que davant els mitjans italians va deixar anar el dubte sobre la seva presència al Gran Premi. “No crec que Valentino no vagi a córrer a València”, va concloure el dirigent de Dorna.