Aprofitant el dia de les bromes d’Alemanya, el Borussia Dortmund ret homenatge a la porteria que va caure al Santiago Bernabéu

Avui, 1 d’abril, Alemanya celebra el seu dia de les bromes. De la mateixa manera que nosaltres celebrem els Sants Inocents cada 28 de desembre, els alemanys esperen fins ben entrada la primavera per fer-ho.

Al Borussia Dortmund, a més, l’1 d’abril el remunta fins l’any 1998. Aquell dia, els alemanys visitaven el Santiago Bernabéu per enfrontar-se al Real Madrid a les semifinals de la Champions League.

Amb les graderies abarrotades, la porteria ubicada al sector dels ‘Ultra Sur’ va cedir i va obligar a aturar el duel durant més d’una hora i mitja. Agustín Herrerín, en aquell moment era l’ajudant del delegat de l’estadi, va ser l’heroi de la nit portant una porteria de la Ciutat Esportiva ‘blanca’ després de convèncer un camioner per a que la transportés.

Així que, aprofitant la data, el Borussia Dortmund ha emès un tuit carregat de bon humor homenatjant la famosa porteria caiguda del Santiago Bernabéu.