El SUV Premium Range Rover Evoque presenta dues noves línies d’acabat

Si hi ha un SUV que combrega perfectament amb la moda o la febre d’aquest segment, aquest és el Range Rover Evoque. Sens dubte el SUV Premium s’ha convertit en una autèntica referència i distinció i, per seguir augmentant la seva reputació, presenta dues noves línies d’acabat, el Graphite Pack i el Ember Limited Edition. Aquest últim només estarà disponible en alguns mercats, en els quals no es troba l’espanyol.

El Range Rover Evoque Graphite Pack es configurarà sobre la base de l’Evoque HSE Dynamic i Autobiography. Compta amb llandes de 20 polzades de color gris setinat, graella frontal amb acabat negre i marc gris, diferents elements com el capó, sostre o porta del maleter també acabats en negre, així com altres elements enfosquits com els fars davanters i posteriors o les sortides d’escapament. En el cas que l’escollim sobre la base del Autobiography, ens toparem amb més detalls en negre com en els retrovisores, entrades d’aire, fars antiboira, etc.

Dos acabats únics per al Range Rover Evoque | Diari Català
Range Rover Evoque Ember Limited Edition

Pel que fa al Range Rover Evoque Ember Limited Edition (el de les imatges), que insistim no arribarà al mercat espanyol, només estarà disponible sobre la base de l’Evoque HSE. Es mostra amb una carrosseria en acabat negre en combinació amb detalls vermells en el sostre i en les proteccions. A més, també compta amb llandes de 20 polzades en negre setinat, cues d’escapament i graella negra, així com fars enfosquits. A més, a l’interior també compta amb seients de cuir negre amb detalls en vermell.

Amb aquests dos acabats del Range Rover Evoque, ens queda un model més exclusiu que complementa a l’àmplia gamma Evoque. Per si us ho vau perdre, podeu fer un cop d’ull a la nostra presa de contacte amb l’Evoque descapotable.