Dos camioners catalans desapareguts en el seu camí cap a Alemanya

0

Els transportistes, veïns de Terrassa i Mollet del Vallès, portaven un carregament d’alt valor econòmic i se’ls va perdre la pista el passat 4 de juliol

Efectius dels Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació coordinada amb la Interpol per localitzar els dos camioners desapareguts quan transportaven un carregament d’alt valor econòmic cap a Alemanya. David Alarcón Abad, veí de Terrassa, i Fernando, veí de Mollet del Vallès, van sortir el dilluns de Parets del Vallès amb un càrrega de plasma sanguini i es troben desapareguts des del dimarts, data en la qual David Alarcón es va posar en contacte per última vegada amb la seva família des d’Estrasburg, a França, sense haver creuat encara la frontera.

La matricula del camió, un Mercedes Benz de color blanc, de l’empresa Maverick Connect i que també es troba desaparegut, és 8450JDD. Qualsevol informació relacionada amb la desaparició es pot fer arribar a la policia o al número 609 361 415.

Els Mossos d’Esquadra han comunicat aquest divendres que han trobat al dos homes en bones condicions de salut, tot i que pel moment no s’han donat més detalls sobre el cas perquè la investigació continua oberta.