Dos detinguts per un segrest de nou hores a Terrassa

0
conductor, marihuana, policia local, terrassa, motorista, segrest
Foto: Europa Press

La policia municipal va alliberar el jove segrestat perquè el cotxe en el que el traslladaven va saltar-se un semàfor en vermell 

 

El matí de dilluns passat, un jove de 22 anys va ser segrestat més de nou hores per uns altres nois a Terrassa, segons es desprèn d’unes diligències judicials que recull el Diari de Terrassa. El segrest va començar quan la víctima i els dos nois, amics del segrestat, es van trobar a les nou del matí de dilluns per prendre alguna cosa. El van conduir amb cotxe fins a un pis del barri de Ca n’Anglada, i a l’immoble es va fer evident la situació de segrest.

Segons fonts pròximes al cas, un dels segrestadors acusava el jove d’haver flirtejat amb la seva parella i així el va interrogar durant el segrest. A més, l’haurien amenaçat de mort amb un ganivet i l’haurien agredit físicament.

El segrest va finalitzar quan, a les sis de la tarda, els segrestadors portaven la víctima amb cotxe i es van saltar un semàfor en vermell. La policia municipal, al veure-ho, va interceptar el vehicle i, quan es va adreçar als joves, es va fer càrrec de la situació. Els dos segrestadors estan detinguts per un delicte de segrest, amenaces i lesions, i el jove retingut va ser atès a la Mútua de Terrassa.