Dos detinguts a Lleida per venda de drogues

0

La Policia Nacional, en una operació conjunta amb membres de la policia Judicial de la Prefectura de Pau (França), han detingut a Lleida dues persones i han confiscat 2.345 grams d’heroïna, 407 grams de cocaïna, 7.560 euros en efectiu, balances i efectes útils per al tall, pesada i embalatge de la droga.

L’operació va començar el mes de juny quan els agents espanyols van rebre una sol·licitud d’auxili de les autoritats judicials franceses per buscar el domicili de dues persones en sospita per tràfic de drogues.

Els detinguts eren de nacionalitats diferents, un de nacionalitat guineana i un altre malià. Sobre un d’ells pesava una Ordre Europea de Detenció i Lliurament per les Autoritats Franceses, de la qual n’és competent l’Audiència Nacional.

Després de diversos mesos d’investigacions, es va poder determinar que aquestes persones es trobaven a Lleida i es dedicaven a traficar amb estupefaents. Una vegada localitzades, dos funcionaris de la policia de la Prefectura de Pau (França) s’hi van desplaçar fins a Lleida i es va procedir a la seva detenció.

L’operació, que continua encara oberta, ha estat feta per agents de la UDICO de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Comissaria Provincial de Lleida, juntament amb funcionaris de Policia Judicial pertanyents a la Prefectura de Pau (França). En l’operació han col·laborat també agents del Grup Operatiu Especial de Seguretat i del Grup de Guies Canins de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya.