Dos detinguts per robar ulleres per vendre-les en una botiga de segona mà a Cornellà

0

El valor total dels objectes robats ascendeix a quantitats superiors als 5.000 euros, tot i que s’ha pogut recuperar el material

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, veïns de Cornellà de Llobregat, que es dedicaven a robar ulleres d’alta gamma d’un magatzem pertanyent a una empresa òptica per després vendre-les en botigues d’objectes de segona mà.

Els fets es remunten al 9 de juny, quan el Grup d’Activitats Rellevants per a la Seguretat Ciutadana de la Policia administrativa va detectar venda irregular de diverses ulleres de marques de prestigi, segons han informat els Mossos aquest dijous en un comunicat.

Els investigadors van aconseguir determinar que les ulleres procedien d’un magatzem de distribució d’una empresa òptica de l’Hospitalet de Llobregat, on un treballador es dedicava a robar-les.

Després, el lladre entregava el material a una altra persona que venia les ulleres en un establiment de compravenda d’objectes de segona mà, també de l’Hospitalet.

En total, els Mossos han acreditat el robatori de 36 ulleres, 27 de les quals s’han recuperat, amb un preu estimat de mercat de 5.000 euros.

El 14 de juny, la Policia catalana va detenir els presumptes autors dels fets, dos homes de 26 i 29 anys, amb nacionalitat espanyola i veïns de Cornellà de Llobregat, un dels quals va ser arrestat per un delicte de furt continuat i l’altre, com a cooperador necessari.

Els dos detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia, que va decretar la llibertat amb càrrecs de tots dos.