Dos equips buscant bitllet per la Copa

0
El Morabanc busca la setena victòria
Betinho Gomes defensat en una acció de l'any passat @sport.es

El Morabanc Andorra rep l’Herbalife Gran Canària amb el repte de sumar la setena victòria de la temporada i apropar-se una mica més a la Copa del Rei

El Morabanc Andorra rep l’Herbalife Gran Canària aquest migdia (13h). Els del Principat esperen seguir augmentant la seva bona dinàmica que els ha portat fins el setè lloc a la classificació de la Liga ENDESA. Els canaris per la seva banda, intentaran posar distància davant un rival directe en aquestes primeres posicions. Els jugadors de l’Herbalife tindran el bitllet per la Copa del Rei a la butxaca en cas de sortir victoriosos d’aquest duel. 

Desprès de guanyar a la pista del FIATC Joventut, el Morabanc Andorra té com a assignatura pendent ser més fort al seu pavelló. Els de Joan Peñarroya només han guanyat dos dels partits jugats com a locals. Avui tenen una bona oportunitat per sumar la tercera i seguir la seva escalada a la classificació. El base Victor Sada, que ja es va perdre el duel davant la Penya per un cop a la cama, continua sent el principal dubte del tècnic local per aquest compromís. En el duel de la temporada passada al Principat, el Morabanc Andorra ja es va imposar a l’Herbalife Gran Canària per un ajustat 91 a 86. De fet en els dos duels històrics jugats a Andorra entre aquests dos equips, el Morabanc sempre ha sortit vencedor. Una estadística que els de Peñarroya esperen no trencar aquest migdia.

Per la seva banda, l’Herbalife Gran Canaria tindria el bitllet virtual per la Copa en cas de guanyar. Els d’Aíto Garcia Reneses venen de fer un gran partit en el darrer compromís de lliga davant Unicaja. Els canaris són conscients del bon moment que viu el Morabanc, tot i que esperen assolir el triomf en aquest duel. El tècnic visitant té tota la plantilla disponible per aquest enfrontament.