Dos estafadors a Banyoles amb 17.000€ al sac

0
estafadors banyoles - Diari Català
Empresa de compravenda de cadells

També van falsificar factures amb l’ajuda d’una empresa de l’Europa de l’Est

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i una dona de 28 i 37 anys per haver estafat 17.000 euros a una asseguradora, simulant el robatori de 85 gossos de l’empresa de compravenda d’animals de Cornellà de Terri (Girona).

En un comunicat, la policia catalana ha explicat que en realitat es tractava de gossos que o bé havien mort o bé mai havien arribat a l’empresa dels propietaris i que aquests denunciaven que havien estat robats.

A més, l’empresa comptava amb la col·laboració d’una altra companyia d’Europa de l’Est que falsejava factures i elevava el preu dels gossos, als quals qualificaven com a gossos de raça sense ser-ho, o que estaven en molt mal estat.

Els propietaris de l’empresa de compravenda van arribar a denunciar quatre robatoris per valor de 43.700 euros entre els quals hi havia exemplars de Maltès, Chihuahua, Bull Terrier, Bòxer, Buldog i Yorkshire.

A la investigació hi han participat l’àrea central de medi ambient dels Mossos, al costat de la Conselleria d’Agricultura i l’Agència Tributària; i la investigació continua oberta i els Mossos no descarten més detencions.