Dos ferits a Tarragona després d’una deflagració de gas butà

0

Els Bombers han confirmat la presència de dues persones afectades, una dona amb ferides lleus i un home en estat greu que ha estat traslladat a l’hospital

Els Bombers de la Generalitat han informat aquest dissabte de la seva intervenció en un incident pel qual han estat alertats a les 13.15 hores i que ha tingut lloc en un bar situat a l’Avinguda de Catalunya del municipi de Tarragona. Segons les primeres informacions i per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una deflagració de gas butà que ha deixat dues persones ferides i també ha provocat danys materials a l’interior del local. Els Bombers desplaçats fins al lloc, amb sis dotacions, han procedit a fer la primera assistència sanitària dels ferits, han tallat el gas de les ampolles i han ventilat el recinte.

Tot i que amb la primera valoració s’ha conclòs que l’estructura del local no ha resultat danyada, sí s’han produït alguns desperfectes, com la caiguda de les plaques de guix del sostre de la cuina i el trencament d’alguns vidres. Com a mesura preventiva, els veïns han quedat confinats als seus habitatges.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha certificat que les persones afectades són una dona, que ha estat atesa per talls de vidre a la cara i donada d’alta in situ, i un home, que ha resultat ferit greu i ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari Joan XXIII. A més dels Bombers de la Generalitat, s’han desplaçat fins al lloc dels fets quatre dotacions de Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i tres ambulàncies del SEM, així com l’arquitecte municipal de Tarragona.