Dos germans, identificats com els suïcides de l’aeroport

0
Atacants Burssel·les
Una foto difosa per la Fiscalia dels tres sospitosos de l'aeroport.

Segons la televisió belga, fonts policials han confirmat aquesta informació

Un dia després de les explosions a l’aeroport i metro de Brussel·les, es comencen a conèixer més detalls de la investigació. Segons ha informat la televisió belga RTBF en una exclusiva, la policia hauria identificat als tres responsables de les bombes de l’aeroport.

Dos d’ells, germans, haurien estat els que haurien detonat els explosius i s’haurien suïcidat. Jalid i Brahim El Bakraoui eren de Brussel·les. El primer hauria llogat una habitació al carrer Dries de Forest, on hi ha hagut diversos escorcolls policials i el passat 15 de març s’hi va presenciar un tiroteig amb la policia. El que sospiten que seria el tercer autor de l’atemptat ha estat identificat com a Najim Laachraoui, del qual s’han trobat restes d’ADN a l’aeroport.

A primera hora del matí d’ahir es van registrar dues explosions al hall de facturació de l’aeroport principal de la ciutat. Fins a 14 persones haurien mort com a conseqüència d’aquestes explosions, una d’elles com a mínim a causa d’un atac suïcida.

Una hora després d’aquest atac, i quan l’espai aeri i ferroviari a Brussel·les ja esta restringit, s’ha produït una explosió al metro de la ciutat, a l’estacio de Malenbeek, el barri on es troben les institucions europees. També segons xifres oficials, en aquesta explosió haurien mort 20 persones. En total, serien 34 morts i centenars de ferits, molts d’ells greus i crítics.