Dos Kamikaze a les vies catalanes

0
Mossos moto - Diari Català
@mossocat

Detinguts dos conductors per circular en contra direcció a l’AP-7 i la C-32

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous dos conductors –un home i una dona– per conduir en contradirecció a l’AP-7 i la C-32, en menys de mitja hora de diferència, i s’ha comprovat que conduïen sota els efectes de substàncies estupefaents i alcohol.

El primer cas es va produir a les 04.30 hores de la matinada, quan els agents de la policia van detectar un vehicle en contradirecció, van tallar la C-32 per evitar col·lisions frontals, i van detenir el vehicle a l’altura del peatge d’Arenys de Mar (Barcelona), ha informat la Conselleria d’Interior en un comunicat.

Després de ser detingut, el conductor estava molt alterat i es va resistir a les autoritats, que el van denunciar per delictes de conducció temerària, resistència i desobediència als agents de l’autoritat, per negativa a sotmetre’s a les proves d’alcohol, i per conduir sota els efectes de drogues.

El segon cas es va produir a les 04.00 hores de la matinada, quan la policia catalana va detectar un turisme que circulava en contradirecció per l’AP-7 a l’altura de Mollet del Vallès (Barcelona), que ha estat detingut prop de la sortida de Cardedeu (Barcelona), en el moment en què la conductora intentava donar la volta per circular en el sentit correcte.

Quan van aconseguir aturar-la, es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, per la qual cosa va ser detinguda per resistència i desobediència a l’autoritat.