Dos menors morts en un incendi al districte de Sant Martí de Barcelona

0

Les flames s’han declarat en un edifici del carrer Rodés i també han deixat dotze ferits, entre ells un altre menor d’edat que es troba en estat molt greu

Dos menors d’edat han mort aquest dilluns en un incendi domèstic que ha tingut lloc al número 6 del carrer Rodés de Barcelona, al districte de Sant Martí. A l’incendi, ocorregut prop de la zona del Fòrum, també han resultat ferides de diversa consideració 12 persones, segons ha informat l’Ajuntament. Els dos menors morts són dos germans, un nen de quatre anys i una nena de sis, i segons ha comunicat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), un tercer germà, de dos anys, ha estat ingressat a l’Hospital Vall d’Hebron en estat crític.

En total han resultat ferides de diversa consideració 12 persones, incloses el nen de dos anys i els seus pares, una dona de 27 anys en estat menys greu i un home de 33 ferit lleu, que també es troben ingressats a la Vall d’Hebron. Set persones més han estat ateses per ferides lleus: dos nois de 18 anys ingressats a l’Hospital de l’Esperit Sant, una dona de 56 atesa al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Sant Martí, un noi de 17 i un altre de 18 que es troben a l’Hospital del Mar i dos nois, de 13 i 15 anys, que es troben a l’Hospital Sant Pau. A més, un jove de 18 anys ha estat traslladat a l’Hospital del Mar en esta menys greu i una dona de 50 ha estat atesa al lloc dels fets i ha rebut l’alta mèdica ‘in situ’.

A la zona han treballat efectius del SEM, els Mossos d’Esquadra, els Bombers de Barcelona, la Guàrdia Urbana, algunes ambulàncies i els serveis socials de l’Ajuntament, que han anat per oferir atenció psicològica. Els serveis d’emergència han rebut l’avís de l’incendi, que s’ha declarat als baixos de l’edifici i que ja ha esta extingit, a les 9:12hores i els Mossos d’Esquadra es troben en aquests moments investigant-ne les causes.