Quatre morts en el descarrilament d’un tren a O Porriño, Pontevedra

0
Imatge de l'accident a O Porriño | Foto: Europa Press

El sinistre s’ha produït aquest divendres a les 9:30 en un tren de passatges que feia la ruta entre Vigo i O Porriño, segons explica Renfe

Almenys tres persones han mort i diverses han resultat ferides el matí d’aquest divendres després de descarrilar un tren de passatgers al terme municipal d’O Porriño (Pontevedra). Segons les primeres dades facilitades per Renfe a Europa Press, el sinistre s’ha produït cap a les 9,30 hores. El sinistrat és un tren de passatgers que feia la ruta Vigo-O Porriño i la seva destinació final era Portugal. Des d’Adif relaten que l’accident s’ha produit quan el tren efectuava la seva entrada a l’estació i el descarrilament ha tingut lloc prop de l’Ajuntament del municipi d’O Porriño.

Des d’Adif també s’assegura que s’ha iniciat una investigació per esclarir les causes de l’accident. Des del seu perfil oficial a Twitter, Adif està oferint constant informació sobre el descarrilament i les actuacions que s’estan duent a terme.

Després de conèixer el sinistre, el PSOE i el PP de Galícia han suspès la jornada de campanya electoral i han traslladat els seus condols a les famílies dels morts.