Dos nous motors Turbo VTEC per l’Honda Civic 2017

0
Dos nous motors Turbo VTEC per l'Honda Civic 2017 | Diari Català
Nou motor Turbo VTEC d'Honda
Dos nous motors Turbo VTEC per l'Honda Civic 2017 | Diari Català
Nou motor Turbo VTEC d’Honda

La nova generació de l’Honda Civic muntarà dos nous motors Turbo VTEC de baixa cilindrada

Honda ha anunciat que introduirà a Europa dos nous motors Turbo de benzina de petita cilindrada, concretament els motors Turbo VTEC, d’1.0 i 1.5 litres que formaran part de la gamma de motoritzacions de la desena generació de l’Honda Civic, el llançament del qual està previst de cara a principis de l’any 2017. Els nous motors, tots dos de la sèrie Earth Dreams Technology d’Honda, oferiran, segons la marca, una combinació de rendiment dinàmic, potència líder al seu segmnet i un excel·lent estalvi de combustible.

El primer motor d’aquesta nova sèrie de motors Turbo VTEC és el 2.0 litres, que s’ha incorporat ja aquest any en el recent i espectacular Civic Type R. Aquest propulsor ofereix 310 CV de potència i accelera de 0 a 100km/h en 5,7 segons.

Els nous motors Turbo VTEC incorporen una tecnologia de distribució variable per reduir la fricció i aconseguir uns nivells de potència i rendiment mediambientals líders a la seva classe. Tots dos motors fan ús d’un turbocompressor de baixa inèrcia i compten amb una alta capacitat de resposta, i utilitzen tecnologia d’injecció directa per obtenir un equilibri òptim entre alta potència i parell, per sobre dels nivells dels motors d’aspiració natural convencionals.

L’arribada de la desena generació de l’Honda Civic, que estarà disponible a Europa a principis del 2017, es va anunciar durant el passat Saló de Frankfurt. Les versions de cinc portes es produiran exclusivament a la planta d’Honda UK Manufacturing (HUM), a Swindon (Regne Unit). Honda ha confirmat una inversió de 270 milions d’euros en nous processos i tecnologies de producció de cara a la fabricació del nou model.