Luis Suárez, sancionat dos partits | Diari Català
Luis Suárez, sancionat amb dos partits | FOTO: ara.cat

El Comitè de Competició ha sancionat el blaugrana Luis Suárez amb dos partits i Hernán Pérez i Diop com a conseqüència dels incidents del derbi

El Jutge Únic del Comitè de Competició ha resolt els incidents de l’últim derbi amb dos partits de sanció per al blaugrana Luis Suárez i els blanc-i-blaus Hernán Pérez i Diop, amb un per a cadascú. La sanció de l’uruguaià es limita només a la Copa del Rey, motiu pel qual Luis Suárez es perdrà la volta dels vuitens de final contra el RCD Espanyol. El mateix cas en els jugadors espanyolistes, que es perdran la volta del derbi al RCDE Stadium.

Recordem que Martínez Munuera va explicar la suposada acció de Luis Suárez a l’acta de la següent manera: “Mentre tots els jugadors del RCD Espanyol pujaven les escales del túnel de vestidors, els va esperar i es va dirigir a ells repetint en diverses ocasions el següent: ‘Aquí us estic esperant, veniu aquí; sou una deixalla’“.

En el cas dels espanyolistes, Diop ha estat sancionat per insultar Luis Suárez amb la frase: “Em cago en la teva puta mare”. En el cas d’Hernán Pérez, va ser a conseqüència de la doble groga acumulada per dues accions del joc.

El Barça recorrerà

El FC Barcelona ha emès un comunicat informant que recorrerà la sanció del davanter uruguaià.