Dos periodistes italians agredeixen Márquez a casa seva

0
Dos periodistes italians agredeixen Márquez a casa seva
Twitter: @el_pais
Dos periodistes italians agredeixen Márquez a casa seva
Twitter: @el_pais

Márquez ha emès un comunicat denunciant els fets

L’incident Márquez-Rossi produït a Sepang Diumenge passat segueix portant cua, i aquest cop ha sobrepassat els límits, dos periodistes italians del programa Le Iene, un programa molt semblant al “Caiga quién caiga” de la televisió italiana Mediaset, es van colar a casa dels Márquez a Cervera sobre les 5 de la tarda hora catalana. Pretenien gravar una imatge graciosa entregar-li el trofeu de campió del món després de l’acció de Sepang.

Márquez va arribar d’entrenar amb el seu germà Álex i acompanyats pel seu pare Julià quan se’ls van trobar al garatge esperant-los. Márquez els va intentar evitar però segons fons pròximes als fets, els periodistes el van agafar pel coll i es va produir un forcejament. Julià Márquez en vista de com estaven anant els esdeveniments va trucar ràpidament als Mossos d’Esquadra que es van presentar al domicili i van identificar els dos periodistes i al càmera.

Els dos assaltants comentaven el següent: “Quan ens els trobem per donar-lis la copa ens han agredit, i en la baralla han trencat la càmera i ens han requisat les targetes de vídeo”.

El pilot espanyol Marc Márquez (Repsol), a través del seu departament de premsa, ha emès aquest dissabte un comunicat de premsa en el qual ha informat que ha denunciat els dos periodistes italians que el divendres a la tarda es van colar a la casa del català i van dur a terme accions “humiliants i ridícules” i van arribar a “empènyer i agredir” als seus familiars.

En el dia d’ahir es van produir uns desafortunats esdeveniments a Cervera. Un grup de persones es van personar a l’habitatge del pilot i van proferir una sèrie d’insults, realitzant determinades accions humiliants i ridícules cap al propi pilot i fins i tot arribant a empènyer i agredir als seus familiars més propers“, expressa el comunicat.

Per això, el de Cervera ha optat per prendre mesures legals en contra dels fets. “Donada la gravetat de l’acció, aquests actes han estat denunciats i seguiran el curs normal d’una acció penal enfront d’aquestes persones“, afegeix, en referència als dos periodistes del programa de televisió italià ‘Li Iene’, que van assegurar el divendres que van ser “atacats” per familiars de Márquez i que en el forcejament els van trencar la càmera i els van llevar les targetes de memòria amb les imatges.

A més, el representant del pilot, Emilio Alzamora, donades les circumstàncies, ha denunciat els fets i sol·licita que “actes com aquests no es tornin a repetir” i demana “el merescut respecte tant cap a Marc com cap a la seva família“.

“La setmana ha estat carregada de polèmica des que diumenge passat, durant la carrera del Gran Premi de Malàisia, el pilot italià Valentino Rossi (Yamaha) deixés fora de carrera a Márquez amb un cop amb la cama durant la lluita entre tots dos i després de 15 avançaments. El nou vegades campió del món va ser sancionat per part de Direcció de cursa amb sortir últim en el definitiu Gran Premi de València, en el qual es jugarà el títol de MotoGP amb l’espanyol Jorge Lorenzo (Yamaha), ara set punts per darrere de ‘Il Dottore’ en el campionat” finalitzava el comunicat emès pel departament de premsa de Márquez.