Dos policies municipals de Terrassa ferits per un conductor ebri

0

El conductor, que presentava símptomes clars d’ebrietat, va lesionar dos agents en intentar fugir i després de resistir-se a les seves indicacions

Un home va ser detingut aquest dijous a Terrassa després de lesionar dos policies municipals que el retenien per conduir sota els efectes de l’alcohol. Segons informa el Nació Digital – La Torre del Palau, mentre esperaven una unitat de reforç amb un alcoholímetre el conductor va posar en marxa el seu vehicle i va colpejar un dels agents a les cames. Un altre agent va resultar ferit en el trasllat de l’acusat a l’hospital.

Els fets van tenir aquest dijous al voltat de les dotze del migdia, quan la policia va detectar un vehicle fent maniobres sospitoses a les immediacions de la plaça Pablo Picasso. Va ser llavors quan van procedir a la seva detenció i reclamar els citats reforços per tal de realitzar-li una prova d’alcoholèmia. Mentre esperaven, l’home va pujar al seu cotxe, i fent cas omís de les indicacions dels agents va posar-se en marxa, colpejant un d’ells en la seva fugida.

Un cop detingut i amb el vehicle immobilitzat, una unitat va portar al conductor a l’hospital, on va continuar amb el seu comportament agressiu i va ferir un agent quan se’l va der sortir del vehicle, increpant els policies i el personal sanitari. L’home va ser arrestat i els dos agents van necessitar assistència mèdica.