Downwell aterra a Android

    0

    Després de la seva arribada a iOS i Windows el passat octubre, Downwell aterra a Android tal com s’havia promès

    Segons anuncia Ojiro Fumoto al seu perfil de Twitter, màxim i únic responsable de Downwell, el joc té previst arribar als dispositius androides abans del 28 d’octubre. Depenent de la zona horària, alguns dispositius el rebran abans i, pel que fa a l’horari peninsular, hauria d’estar disponible a Google Play abans d’aquesta mateixa nit.

    Downwell aterra a Android sense novetats respecte a les seves altres versions, per iOS i Windows PC respectivament, i tot sembla indicar que ho farà a un preu similar al de la versió d’ordinador, de 2,99 €. Es tracta d’un dels jocs més ben valorats de l’any passat. Tot i la seva proposta humil, dissenyada per un estudi amb un sol integrant, ha arribat a formar part dels famosos “top 10” anuals de molts mitjans especialitzats.

    El videojoc del dissenyador japonès es basa en l’acció 2D, i tracta d’un personatge que ha d’anar descendint per un escenari que es genera aleatòriament a cada partida, fent que cadascuna d’elles sigui diferent. Malgrat el seu plantejament basat en les partides frenètiques, compta amb un dels sistemes de control tàctils més precisos i ben implementats del panorama mòbil. Si no s’anuncia cap imprevist, Downwell aterra a Android avui mateix.