DRAGON BALL Z, LA RESURRECCIÓ DE F

1
S'estrena el pròxim 6 de novembre
Cartell Dragon Ball Z

ARRIBA DRAGON BALL Z EL 6 DE NOVEMBRE ALS NOSTRES CINEMES

S'estrena el pròxim 6 de novembre
CARTELL DRAGON BALL Z, LA RESURRECCIÓ DE F

Dragon Ball Z, la resurrecció de F es va estrenar el passat 18 d’Abril al Japó, la pel·lícula de més èxit de la franquícia. Els resultats han superat àmpliament les expectatives, només dissabte i diumenge va recaptar més de 8 milions d’euros. Un record de cinema.

Va sortir amb un llançament de 653 còpies i encara continua a les cartelleres dels cinemes, porta recaptat 25 mil·lions d’euros. Això fa d’aquesta la pel·lícula de DragonBall més exitosa fins ara.
El director del film Tadayoshi Yamamuro, llegenda viva a l’univers de Dragon Ball, que ha dirigit episodis de la serie DragonBall z i DragonBall GT, ens visitarà al Saló del Manga de Barcelona a finals d’octubre al costat del productor Norihiro Hayashida.

El film narra la història de Sorbet i Tagoma, dos supervivents de l’exèrcit de l’Emperador Freeza arriben a la terra amb la intenció de fer servir les boles de drac per ressuscitar al malvat espacial i refer el seu imperi. Mesos més tard, es el mateix Freeze que viatja a la Terra al davant d’un números exèrcit amb l’únic objectiu de ven garse de Son Goku. A la espera de que Goku i Vegeta retornin de l’entrenament que estan dur a terme junt a Bills i Whis, Gohan, Piccolo, Krillin i companyia han de fer front a les fonts invasores. Però quan Freeza decideix mostrar l’aclaparador poder de la nova transformació que ha obtingut, després d’ entrenar-se per primera vegada a la seva vida, tan sols Goku i Vegeta el podran parar i salvar la Terra de la destrucció absoluta.
Aquesta pel·lícula serà el retorn del malvat més famós de l’història de l’animació japonesa… ¡Frezeer!

SELECTAVISIÓN I SELECTA VISIÓN estrenarà “DragonBall Z Resurrection F” el pròxim 6 de Novembre de 2015 i serà la primera pel·lícula de DragonBall Z que serà estrenada amb còpies en 3D al nostre país, a més d’en 2D.