DRIFT Gaming: Cadires gaming amb segell espanyol

  0
  Cadires gaming amb segell espanyol |Diari Català

  Cadires gaming amb segell espanyol |Diari Català

  Neix Drift Gaming, la nova marca de cadires gaming dissenyades per oferir-te el màxim confort en totes les situacions, enfocada al món de les cadires per a espais de joc o de treball.

  Drift Gaming és una marca dissenyada a Espanya que neix amb el ferm compromís de millorar les condicions del nostre entorn de joc o de treball quan estem davant del PC. Per a això, dediquen tots els esforços en dissenyar productes que compleixin les expectatives dels usuaris més exigents quant a prestacions i disseny, per això les nostres cadires compten amb materials premium.

  Cadires gaming amb segell espanyol |Diari Català
  Gamma de colors Drift DR 200

  DRIFT Gaming es tracta d’una marca que inicia el seu camí en el mercat anunciant les seves cadires gaming DR100 i DR200, cadascuna disponible en 5 colors diferents i dissenyades tant per als gamers com per als professionals, els quals passen llargues hores asseguts i que al fer-ho sobre una cadira còmoda ho agrairan prou.

  Drift Gaming presenten un aspecte esportiu amb diferents característiques i dissenys, de manera que cada usuari pugui trobar la cadira gaming perfecta per al seu gaudi. Drift Gaming neix amb dos models, DR100 i DR200, cadascun disponible en 5 colors.

  El model DR100 compta amb tela de màxima qualitat, transpirable i de gran resistència per mantenir-se com noves per més temps. El reposabraços és 2D, amb ajust vertical i rotacional que et proporcionarà un confort òptim. Disponible amb acabats en vermell, verd, negre, blau i taronja.

  El model DR200 compta amb acabat de poliuretà de gran qualitat, flexible i molt agradable al tacte. El reposabraços és 3D, amb ajust vertical i horitzontal en dos eixos. Disponible amb acabats en vermell, verd, negre, blau i taronja.

  Pel que fa a les característiques tècniques, tots els models Drift Gaming compten amb la possibilitat de reclinar el respatller fins a 160 graus. Inclouen un regulador d’altura ajustable en 4 posicions i poden suportar fins 150Kg gràcies a la seva estructura metàl·lica ia un sòlid sistema de pistó de gas que assegura una estabilitat total durant el seu ús.

  Els reposabraços són totalment ajustables en altura i posició, per acoblar-se perfectament a la teva postura. Les seves rodes de goma, garanteixen una gran estabilitat i un lliscament ultra suau.

  El farciment de les cadires gaming, Drift Gaming és d’escuma dura de gran qualitat, la qual cosa les fa molt còmodes i garanteix una llarga vida al producte.

  Cadires gaming amb segell espanyol |Diari CatalàA més de tot això, les cadires Drift Gaming incorporen dos coixins; un per a la zona lumbar i un altre per a la zona del coll, amb els quals aconseguirem una ergonomia perfecta evitant males posicions per a la nostra esquena.

  Sens dubte parlem d’una solució als nostres problemes d’esquena o coll, durant l’ús del PC, perfecta, que reuneix tot el necessari per gaudir còmodament durant llargs períodes de temps.

  Les noves cadires gaming Drift estaran disponibles a Espanya al començament de novembre amb un PVP de 199,90 € per al model DR100 i 219,90 € per al model DR200.