L’edició limitada DS 4 Opera Blue pretén evocar al món de la nàutica mitjançant la combinació exclusiva dels seus colors blau Encre i blanc Òpal

Per a la marca Premium del Grup PSA la personalització i l’estil són vitals per als seus models i per aquest motiu cadascun d’ells compta amb diverses edicions limitades. La nova versió especial denominada DS 4 Opera Blue té com a objectiu evocar al món de la nàutica mitjançant els colors Blau Encre i Blanc Òpal (en el sostre, l’aleró, als retrovisors i al centre de les llandes de 18 polzades). Però més enllà de quedar-se només en la superfície, aquesta edició il·limitada compta amb seients amb tapisseria mixta cuir/tela negre Basalt. I respecte a la tecnologia que llueix, aquest model compta amb els fars davanters de xenó direccional però equipat amb la tecnologia “DS LED Vision”, que assegura la millor lluminositat en qualsevol circumstància.

edició limitada ds4
Les llandes del DS 4 Opera Blue tenen detalls en blanc | Foto: DS

A més del sistema d’obertura sense claus (que pot obrir la porta amb elles a la butxaca), aquesta edició especial compta amb el sistema Mirror Screen, que es pot gestionar mitjançant la pantalla tàctil de set polzades. Gràcies a aquesta tecnologia i la compatibilitat amb Apple CarPlay i Mirro Link permet que l’usuari tingui el seu telèfon en el dispositiu del cotxe, que compta amb navegador i sistema de trucada d’emergència i assistència denominada DS Connect Box.

Els preus d’aquesta versió original comencen amb la versió PureTech 130 de 26.600 euros, el dièsel BlueHDi 120 de 28.250 euros i el més car, el Blue HDi 120 automàtic per 29.550 euros. El pack Cuir Bracelet Marró Havana compta amb seients entapissats en cuir amb confecció braçalet, seients davanters calefactats, seients del conductor elèctric amb memorització de reglatges, sensor d’aparcament davanter i sistema de vigilància d’angle mort. El seu preu és de 2.500 euros addicionals.