El Catgas juga contra el Magna Gurpea un partit clau, ja que són quart i cinquè respectivament (20:30h)

Una gran victòria sempre ajuda a mantenir els ànims pels pròxims partits, i el Catgas ja la va aconseguir el divendres passat al camp del Jumilla. Si avui guanya, l’equip de Santa Coloma sumaria quatre partits seguits sumant tres punts, i això seria fer un pas endavant molt important per jugar la Copa d’Espanya a Guadalajara.

Encara resten cinc jornades per finalitzar la primera volta, i els catalans busquen tancar la seva participació en el torneig que es disputarà al mes de març. Sumant tres punts avui, superarien als seus rivals, el Magna Gurpea, i es col·locarien en quarta posició. Per al partit d’aquesta nit continuaran amb els mateixos jugadors disponibles que la passada jornada, incloent-hi a Dani Salgado, que va debutar amb dos gols i que aquesta setmana ha continuat sumant entrenaments per millorar el seu estat de forma.

Poc marge d’error

L’equip entrenat per Xavi Passarrius és el cinquè classificat i té 17 punts actualment, empatat amb el Magna Gurpea i ElPozo Murcia, que és sisè. El novè a la classificació, el Burela, compta amb 15, per la qual cosa només es distancien en dos punts. Tot el que no sigui sumar aquesta nit, seria una mala noticia pel Catgas, ja que són molts els equips que lluiten per entrar a la Copa.

Una baixa molt important

El matx es disputa al pavelló Anaitasuna, on el Magna Gurpea sempre porta la iniciativa en el joc i fa suar el rival si vol emportar-se la victòria. En la jornada anterior, el Barça Lassa només va poder guanyar-los al Palau amb un gol sobre la botzina. A més a més, els navarresos arriben al partit amb una baixa d’un jugador molt important: la del seu capità Javi Eseverri, que està sancionat.

El mític jugador de 38 anys, capità del seu equip, està realitzant una temporada espectacular, en la qual ja porta 11 gols, i serà una absència destacada, ja que en els últims duels contra el Catgas, el navarrès havia fet als catalans vuit gols. Dos jugadors que també és possible que no puguin jugar seran Rafa Usín i Carlitos, amb molèsties. El Catgas juga contra el Magna Gurpea amb tots els seus jugadors disponibles i mirarà d’aconseguir un resultat que podria valer el seu pes en or.