‘Els nens salvatges’, de Patricia Ferreira es visualitzarà en pantalla gran

Torna a Barcelona un dels festivals de cinema en llengua original amb subtítols per excel·lència. El Bergamo Film Meeting‘ acull en aquesta 34a edició un total de 140 pel·lícules d’aire nacional i internacional. El temps que romandrà aquest esdeveniment a la ciutat comtal és del 5 fins al 13 de març.

Moltíssimes ‘Meetings‘ (cites) per a tots els amants del setè art! Aquest any, a més d’anticipacions cinematogràfiques en exclusiva, pel·lícules inèdites, presentacions de materials fets per autors emergents, documentals, exposicions i tallers per a tots, també hi ha cinema català.

Les cintes anomenades ‘Els nens salvatges’, de Patricia Ferreira, i el ‘Món Petit’, de Marcel Barrena, es poden veure durant aquesta setmana fins al dia 13 de març, segons ha informat la Filmoteca de Catalunya.

També hi ha un altra proposta més d’aire Barceloní i és l’anomenada ‘secció Kino Club’. Aquest estant està dedicat a oferir treball educatiu per a nens i nenes de les escoles de Bèrgam. Gràcies a aquesta zona i amb l’ajuda del Servei Educatiu de la Filmoteca es projectaran en total sis pel·lícules catalanes a l’event cinematogràfic.