Eagles of Death Metal cancel·len la gira i els concerts a Madrid i Barcelona

0
Metal, Eagles
Foto: Joel Ryan

La banda de metal havia reprès la gira europea que van cancel·lar la tardor passada després dels atemptats terroristes de París

 

La banda Eagles of Death Metall havia reprès la gira europea que van cancel·lar la tardor passada després dels atemptats terroristes de París, que van tenir com a epicentre la Sala Bataclan durant un concert del grup que es va saldar amb 89 víctimes mortals.

La mala sort sembla que té fixació amb el grup, doncs ara anuncien que cancel·len tots els seus pròxims concerts, incloent els previstos per al 3 de març del 2016 a la Sala Apolo de Barcelona i el 4 de març de 2016 a la Joy Eslava madrilenya.

“Ens veiem obligats a cancel·lar pel trencament d’un tendó d’un dit de Jesse Hughes. Ell ha intentat tocar tot i la ferida però els doctors l’han avisat que l’única manera de recuperar-se adequadament és aturar-se ara, davant del risc de danys més grans”, diu el grup en un comunicat recollit per Europa Press.

Hughes afegeix: “Estic devastat per no poder continuar el que ha estat una tornada a Europa que ens ha canviat la vida. Però necessito reparar-me per poder seguir tocant música per tot aquest bonic món, incloent tornar a Europa fins i tot més forts a l’estiu“.