Ecclestone posa en dubte el futur de Monza | Diari Català

Bernie Ecclestone s’ha deixat en evidència amb unes declaracions polèmiques, en aquest cas contra les dones, que “no haurien de ser preses seriosament”

El patró de la Fórmula 1 Bernie Ecclestone ha tornat a destacar-se amb unes declaracions polèmiques, en aquest cas contra les dones, que “no haurien de ser preses seriosament” com a pilots perquè no creu que siguin “físicament capaços” de conduir un cotxe amb la velocitat requerida en la màxima competició mundial d’automobilisme.

Durant la seva aparició en una fira de publicitat que s’està celebrant a Londres, Ecclestone va tornar a deixar unes paraules polèmiques. “Jo no conec cap dona que sigui físicament capaç de conduir un cotxe de Fórmula 1 amb la velocitat necessària. No haurien de ser preses seriosament”, ha dit en declaracions recollides per la BBC.

L’última dona amb protagonisme en la Fórmula 1 va ser Susie Wolff, qui exercia com a pilot provadora de l’equip Williams i que es va retirar al final de la passada temporada sense haver aconseguit debutar en una cursa.

A més, el màxim mandatari de la Fórmula 1 ha assenyalat que li president de Rússia, Vladímir Putin, hauria de “dirigir Europa” i va expressar el seu suport a la candidatura de Donald Trump per presidir Estats Units. L’anglès de 85 anys va afegir que, en la seva opinió, els immigrants no han aportat res al Regne Unit.