Disseny exterior i interior exclusiu per al Ford B-MAX Colour Edition

La marca de l’oval presenta el Ford B-MAX Colour Edition que ofereix un disseny exterior únic i exclusiu, i detalls interiors dissenyats especialment per a aquest monovolum compacte de Ford.

El Ford B-MAX Colour Edition, disponible a Europa a principis d’aquest any en una varietat de 10 colors exteriors combinats amb sostre i parabrisa de color negre, també equipa llandes d’aliatge de 16 polzades amb acabat negre opcional, al costat d’una reixeta en negre brillant, difusor davanter i posterior de color negre, llunes tintades posteriors i un spoiler posterior situat sobre la porta del maleter.

Les especificacions interiors inclouen el sistema de connectivitat Ford SYNC amb pantalla de cinc polzades i navegador opcionals, climatizador manual i un pack opcional amb costures amb el fil marró Cognac per als seients, volant, funda de la palanca de canvi i catifes.

A partir d’aquest any, el Ford B-MAX també estarà disponible amb una potent i eficient versió del motor de gasolina EcoBoost 1.0 litres i 140 CV de potència. El motor, equipat amb Acte-Start-Stop de sèrie, aconsegueix una acceleració de 0-100 km/h en 10.4 segons amb emissions de CO2 de 116 g/km i una consum de combustible homologat de 5 l/100 km.

El sistema de Portes de Fàcil Accés fa possible un accés còmode per a passatgers i equipatge a través de portes davanteres amb frontissa i portes posteriors lliscants amb pilars integrats. El Ford B-MAX va rebre 5 estrelles Euro NCAP, i ofereix tecnologies avançades que inclouen Activi City Stop, que ajuda als conductors escanejant la carretera que el vehicle té per davant i activa el fre de manera automàtica per reduir l’impacte de les col·lisions o per evitar-les completament, i la tecnologia MyKey, que permet als pares establir certes restriccions en els conductors joves per promoure una conducció més segura.